03 júna, 2010

HLEDÁME POSILY


Vážení a milí,

rádi bychom Vás informovali o naší snaze najít pro blog další psavce. Nyní celkový počet čítá čtyři členy a bohužel kvůli zaneprázdnění některých z nich nepřibývá tolik příspěvků, jak by si námi vybraná oblast zasloužila. Chtěli bychom proto získat další fanoušky, kteří se zajímají hlouběji o asijské filmy a umí rozumným a přiměřeným způsobem vyjádřit svoje názory.

Blog vznikl jako čistě fandovská záležitost současných členů (viz odkaz na profily), kteří chtějí, aby se zde objevovaly články zejména o asijských filmech a seriálech, profily asijských herců a tvůrců, dále pak o monotématické příspěvky o obecných trendech v kinematografii asijských zemích.

Zakladatelé Heroes Of The East nemají ambice být školenými a profesionálními recenzenty a totéž neočekávají ani od případných nových členů. Přesto by však ocenili, aby tito nováčci splňovali jisté nároky:
  • při psaní o konkrétním filmu nebo seriálu uvedli anotaci děje a žánrové či dobové zařazení,
  • způsobilými argumenty zhodnotili kvalitu díla a hereckých výkonů, případně je srovnali se snímky obdobného žánru nebo jinými filmy stejného tvůrce (režiséra, akčního choreografa apod.),
  • měli jisté povědomí o trendech a širších souvislostech týkajících se asijských kinematografií (např. příčiny poklesu produkce - současný trend).
Pokud nás toužíte kontaktovat s tím, že chcete přispět k rozrůstání tohoto blogu, prosím Vás laskavě, ať tak učiníte prostřednictvím tohoto formuláře.